Akdeniz Belediyesi, temizlik kampanyası başlattı

Akdeniz Belediyesi, ‘Dünya Temizlik Günü’ kapsamında mahallelerde temizlik kampanyası başlattı. Şevket Sümer Mahallesi’nde başlatılan kampanyaya katılan Başkan Hoşyar Sarıyıldız da vatandaşlarla çöp topladı.

Akdeniz Belediyesi, temizlik kampanyası başlattı
Yayınlama: 27.09.2024
A+
A-

Akdeniz Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir ilçe için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye personeli, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra vatandaşların da katılımıyla Şevket Sümer Mahallesi’nde temizlik kampanyası gerçekleştirdi. Daha temiz bir Akdeniz için Let’s Do It Türkiye işbirliği ile Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında Barış Parkında başlayan kampanyaya, Başkan Hoşyar Sarıyıldız da katıldı. Etkinlik kapsamında mahallenin sokaklarına dağılan vatandaşlar, onlarca poşet dolusu çöp ve çeşitli atıkları topladı.

“Tüm mahallelerde temizlik kampanyalarımız olacak”

Başkan Sarıyıldız, Dünya Temizlik Günü kapsamında, Şevket Sümer Mahallesi’nde kampanya başlattıklarını ifade etti. Sarıyıldız, “Belediyemizin emekçisi arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz ve müdürlerimizle sokaklarımızın daha temiz ve sağlıklı olması, çocuklarımızın daha rahat bir ortamda yaşamaları için çalışıyoruz. Bundan sonra Akdeniz’in tüm mahallelerinde temizlik kampanyalarımız olacak. Gelin, hep birlikte kentimizi daha temiz, daha yaşanabilir bir yer haline dönüştürelim. Herkes evinin önünü temiz tutsa, mahalle temiz kalır şiarıyla kentin her sokağını temiz bırakalım, temiz görelim” dedi.

Kaynak: iHLAS HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.