Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi Gülin Çoşar kimdir? Gülin Çoşar yaşı kaç, ne iş yapıyor?

33 yaşındaki yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un sır gibi sakladığı yeni sevgilisi ilk kez magazinciler tarafından teknede görüntülendi. Siyah bikini, kusursuz fiziği ile dikkat çeken bu güzelin kim olduğu merak konusu oldu. Uzun süredir Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisinin Gülin Çoşar olduğu ortaya çıktı. Manken, oyuncu ya da şarkıcı olmadığı bilinen Gülin Çoşar’ın instagramda 5 bin takipçisi bulunuyor. Peki kimdir Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Gülin Çoşar kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Çağatay Ulusoy yeni sevgilisi Gülin Çoşar kimdir? Gülin Çoşar yaşı kaç, ne iş yapıyor?
Yayınlama: 24.06.2024
A+
A-

Son günlerde Kübra dizisinin 2. sezonunda Gökhan (Semavi) karakteri ile adından söz ettiren Çağatay Ulusoy, sır gibi sakladığı yeni sevgilisi ile ilk kez teknede görüntülendi. Uzun süredir Kızıl Goncalar dizisinde Hande karakteri ile rol alan Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy’un gizemli yeni sevgilisi Gülin Çoşar adında genç bir kadın çıktı. Teknede siyah bikinisi ile magazine yakalanan Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi Gülin Çoşar kim, kaç yaşında? Gülin Çoşar ne iş yapıyor?

Instagram’da 5 bin kişi tarafından takip edilen Gülin Coşar’ın platformdaki kullanıcı isminin @gulinco olduğu biliniyor. Çağatay Ulusoy ile görüntülenmesinin ardından hesabını gizliye alan Coşar’ın kreatif direktör olarak çalıştığı öğrenildi. Öte yandan Coşar’ın kendine ait bir markası da bulunuyor.

Gülin Çoşar kimdir, yaşı kaç?

“Terzi” dizisiyle son dönemde adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Duygu Sarışın ile uzun süreli birlikteliğini bitirdikten sonra gönlünü dizideki rol arkadaşı Ece Sükan’a kaptırmıştı. Kendisinden 14 yaş küçük Ece Sükan’la aşk yaşayan ünlü oyuncu, kısa süre önce yolları ayırdı. Tatile giden yakışıklı oyuncu, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. İşte Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi!

Bir süredir magazin basınında, Çağatay Ulusoy’un, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile aşk yaşadığı yazılıp çiziliyordu.

Yeni aşkıyla teknede

Çağatay Ulusoy, Bodrum Cennet koyunda bir teknede yeni kız arkdaşıyla gözlerden uzak tatil yaptı. Sevgilisi ile teknede kalan Ulusoy, sabah saatlerinde yeni kız arkadaşını yolcu etti ve kendisi de bir otele giderek tatiline devam etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.