Kanserle mücadele ediyordu! Kate Middleton aylar sonra ilk kez görüntülendi

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William’ın eşi Prenses Kate Middleton, kendisine konulan kanser teşhisinden sonra ilk kez bugün halkın karşısına çıktı.

Kanserle mücadele ediyordu! Kate Middleton aylar sonra ilk kez görüntülendi
Yayınlama: 15.06.2024
Düzenleme: 15.06.2024 21:16
A+
A-

Dün Instagram hesabından yapmış olduğu duyuruyla bugün düzenlenen Trooping The Colour etkinliğine katılacağını bildiren Kate Middleton, binlerce vatandaşın Buckingham Sarayı’na akın etmesine sebep oldu. Ailesiyle birlikte araç içinde Buckingham Sarayı’na gelen Middleton, etrafa gülümseyerek karşılık verdi. Zayıfladığı gözlemlenen Middleton’ın düşünceli hali dikkatlerden kaçmadı. Prenses, beyaz bir elbise tercih ederken şapkası ve doğal güzelliğiyle de büyüledi.

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden 42 yaşındaki Kate Middleton, dün yaptığı açıklamada görevlerine eskisi gibi devam etmeyeceğini ve sadece belirli etkinliklere katılacağını belirtmişti. Devam eden tedavi süreci hakkında şunları söyledi: “Kemoterapi aldığım için iyi ve kötü günlerim oluyor. Kötü günlerde kendimi zayıf ve yorgun hissediyorum, bedenimin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hissediyorum. İyi günlerde ise kendimi güçlü hissedip bu zamanların tadını çıkarmak istiyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.