Ali Yerlikaya: Oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, terör örgütleri, organize suç örgütleri ve FETÖ taktikleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet ve...

Ali Yerlikaya: Oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz
Yayınlama: 15.05.2024
Düzenleme: 15.05.2024 10:14
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, terör örgütleri, organize suç örgütleri ve FETÖ taktikleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet ve siyasilere karşı sosyal medya üzerinden oyun kurmaya çalışanlara yönelik sert mesajlar verdi.

Yerlikaya, “Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli ‘oyun kurmaya’ çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz,” dedi.

“O düzenlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına ve yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara karşı kararlılıkla mücadele ettiklerini vurgulayan Yerlikaya, şunları ekledi: “Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.”

“Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet ve siyasilere yönelik yapılanmalara karşı kurumlar içinde sonuna kadar gidip bu yapıları tespit ederek adalete teslim edeceklerini belirten Bakan Yerlikaya, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız ve gereğini yapacağız. Aziz Milletimiz müsterih olsun; nasıl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek, bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.