Haftalık burç yorumları 11-17 Eylül 2023 | Başak Yeniay’ı etkilerine dikkat!

11-17 Eylül 2023 haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Bu hafta Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzünde hangi dizilimlerin etkisi altında olacağız?

Haftalık burç yorumları 11-17 Eylül 2023 | Başak Yeniay’ı etkilerine dikkat!
Yayınlama: 10.09.2023
A+
A-

11-17 Eylül 2023 haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bu hafta tüm burçlar Ay’ın önce Başak ardından da Terazi burcuna geçişi etkileri altında olacak. 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşek olan Yeniay’da bu haftanın önemli gökyüzü olaylarından. Bir de müjdemiz var! Merkür gerilemesi bitiyor. Merkür 15 Eylül’de ileri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz biraz rahat nefes alacağız. Bu hafta kişisel tarzınıza ve benzersiz bakış açınıza daha fazla güven duyabilirsiniz veya geliştirdiğiniz yaratıcı projeler konusunda kendinizi iyi hissediyor olabilirsiniz. Bu hissi sakın kaybetmeyin!

 

Çalışma haftasının büyük bölümünde takip etmek istediğiniz fikirlerle dolu olabilirsiniz veya zihninizi okuma, yazma veya konuşma ile ilgili görevlerle meşgul etmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün, düşüncelerinizi kağıda dökmek veya sunumlar hazırlamak, önemli e-postalar hazırlamak veya insanlarla toplantılar yapmak için enerji harcamak için harika bir zaman olabilir. İletişim kurmak daha kolay gelebilir ve yeni beceriler ve bilgiler edinmek de ilginizi çekebilir. Ancak kendinizi biraz gergin veya endişeli hissedebilirsiniz ve zihninizin tamamen rahatlaması zor olabilir.

İşte bu hafta burçları bekleyenler…

Koç haftalık burç yorumu

Bu hafta doğal yaratıcı becerilerinize güveneceksiniz Koç. Bir hobi veya tutku projesiyle bir sonraki adımda hangi yöne gideceğiniz konusunda netliğe sahip olabilirsiniz veya kendinizi ifade etmek için yeni yollar keşfediyorsunuz. Ayrıca çıktığınız biriyle nerede durduğunuzdan da daha emin olabilirsiniz. Bu haftanın ortalaranıda bir geziye çıkıyor veya arkadaşlarınızla buluşuyor olabilirsiniz. Ayrıca yazma veya konuşmayla ilgili işlerle meşgul olabilirsiniz veya belirli bir ilgi alanı hakkında okumakla ilgileniyor olabilirsiniz.

Boğa haftalık burç yorumu

Bu hafta ev hayatınız konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın zamanda ailenizle veya oda arkadaşınızla karşılaştığınız herhangi bir kafa karışıklığını gideriyor olabilirsiniz veya yaşam alanınızı taşıma veya yeniden dekore etme planlarınız çok daha sorunsuz bir şekilde bir araya gelebilir. Ayrıca gelecekte nerede yaşamak istediğinizi de anlıyor olabilirsiniz. Ay’ın burç geçişlerinde beklenmedik bir şekilde para harcıyor olabilirsiniz ya da bir süredir baktığınız bir şeyi satın alıyor olabilirsiniz. İşyerinde proje geliştirmek ve fikirlerinizi öne sürmekle daha meşgul olabilirsiniz.

İkizler haftalık burç yorumu

İkizler burçları bu hafta yeni fikirlerle dolu olacaksınız. Bilginizi haber bülteni, podcast veya sosyal medya içeriği gibi yazma veya konuşma çabalarına yöneltmek için ilham alabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizde son zamanlarda ortaya çıkan iletişim sorunlarını da çözüyor olabilirsiniz. Ay burcunuza ilerledikçe, bundan sonra hangi hedefleri takip etmek istediğinizi düşünüyor olabilirsiniz veya hangi becerilerinizi daha iyi kullanabileceğinizi bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Yeni fırsatlar da duyabilirsiniz ve insanlar size ulaşıyor, bağlantı kurmak önemli.

Yengeç haftalık burç yorumu

İş yerinde daha fazla motivasyona sahip olacaksınız. Hangi iş projelerini daha da geliştirmek istediğinizden emin olabilirsiniz veya olumlu kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca mali durumunuz konusunda daha az endişeli hissedebilirsiniz veya yakın zamanda yaptığınız işler için para alıyorsunuz. Ay Başak burcuna geçerken, yalnız kalmak ve dinlenmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz ve salıvermeniz gereken zihniyetler üzerinde düşünüyor olabilirsiniz. Meditasyon yapmaktan, günlük tutmaktan veya manevi inançlarınızı keşfetmekten hoşlanıyor olabilirsiniz.

Aslan haftalık burç yorumu

Bu hafta hangi hedeflere ve kişisel projelere enerji harcamak istediğiniz konusunda netliğe sahip olacaksınız. Kendinize daha fazla güven duyabilir ve şu anda üzerinde çalıştığınız şeye kişiliğinizi katma arzusuna sahip olabilirsiniz. Yeni bir sayfa açıyormuşsunuz gibi gelebilir ve gerçek siz olmaktan korkmuyorsunuz. Ay Başak burcuna geçerken arkadaşlarınızla buluşuyor veya bir grup etkinliğine katılıyor olabilirsiniz. Ayrıca daha büyük bir topluluk tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz veya genel olarak iyimser hissediyorsunuz.

Başak haftalık burç yorumu

Duygularınız bu hafta daha az bunaltıcı olacak. Yalnız vakit geçirmekten memnun olabilirsiniz veya manevi inançlarınıza daha fazla bağlı olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz. Ayrıca kendi duygularınızı ve bilinçaltı davranışlarınızı daha iyi anlayabilirsiniz veya diğer insanlara yardım etmeye çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Ay Terazi burcuna geçerken işleriniz daha yoğun olacak ve daha büyük projeler geliştiriyor veya işinizde olumlu geri bildirimler ve ilgi alıyor olabilirsiniz. Öte yandan, kariyerinizin hangi yönlerinin sizin için en önemli olduğu üzerinde düşünüyor olabilirsiniz.

Terazi haftalık burç yorumu

Terazi burcunda arkadaşlıklarınızda nerede durduğunuzdan daha emin olacaksınız. Biriyle yaşadığınız yanlış iletişimleri temizliyor olabilirsiniz veya arkadaş grubunuzla veya daha büyük bir insan topluluğuyla kendinizi çok bağlı hissedebilirsiniz. Ay Terazi burcuna geçerken seyahat ediyor olabilirsiniz veya yazmak veya araştırmayla ilgili görevlerle meşgul olabilirsiniz. Bilginizi başkalarıyla paylaşmaya çağrıldığınızı hissedebilirsiniz veya temel yaşam inançlarınız ve bundan sonra neyi öğrenmek konusunda tutkulu olduğunuz üzerine düşünüyor olabilirsiniz.

Akrep haftalık burç yorumu

Bu hafta işinizde daha fazla netliğe sahip olacaksınız. Yeni iş fırsatlarıyla ilerliyor olabilirsiniz veya hangi uzun vadeli kariyer hedeflerine ulaşmanız gerektiğinden emin olabilirsiniz. Ayrıca işinizde olumlu geri bildirimler alabilir veya kendi yaratıcılığınızı iş projelerinize katmanın yollarını bulabilirsiniz. Ay Başak burcuna geçerken geliştirebileceğiniz belirli kalıplar veya davranışlar üzerinde düşünüyor olabilirsiniz. Ayrıca ilişki sorunlarıyla doğrudan yüzleşiyor olabilirsiniz veya faturaları veya borcunuzu ödüyor olabilirsiniz.

Yay haftalık burç yorumu

Bu hafta öğrenmek için ilham alacaksınız. Herhangi bir yazma engelini aşıyor olabilirsiniz veya bir kursa katılma veya belirli bir proje üzerinde araştırma yapma planlarıyla ilerliyor olabilirsiniz. Ayrıca gelecekte seyahat etmeyi planlıyor olabilirsiniz veya farklı bir kültür veya maneviyat hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Ay Başak ve Terazi burçlarına geçerken bir randevuya çıkıyor, bir arkadaşınızla buluşuyor veya partnerinizle vakit geçiriyor olabilirsiniz. Ancak birisiyle nerede durduğunuz konusunda duygusal olabilirsiniz.

Oğlak haftalık burç yorumu

Oğlak burcunda bu hafta mali durumunuzu daha iyi anlayacaksınız. Gelirinizi nasıl artırabileceğinizden emin olabilirsiniz veya maaşınızın bir kısmını biriktirmek veya yatırım yapmak için çaba gösteriyor olabilirsiniz. Ayrıca bir ilişkide bir sonraki adımı atıyor olabilirsiniz veya önemsediğiniz insanlara karşı duygusal olarak daha açık olmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ay geçişlerinde, işyerinde birçok küçük görevle hokkabazlık yapıyor olabilirsiniz veya düzenli egzersiz yaparak veya sağlıklı beslenerek vücudunuza dikkat ediyor olabilirsiniz.

Kova haftalık burç yorumu

Bu hafta yakın ilişkileriniz konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın zamanda bir arkadaşlık veya romantik ilişkide iletişim sorunlarıyla karşılaştıysanız, havayı temizliyor ve sorunları çözüyor olabilirsiniz. Ayrıca gelecekteki bir partnerde hangi özellikleri istediğinizden daha emin olabilirsiniz veya flört etme konusunda daha kolay vakit geçirebilirsiniz. Ay burçlar arasında geçerken kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve iş dışında kendi hobileriniz ve ilgi alanlarınızla ilgilenmek için zamanınız olabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla buluşmalar da planlayabilirsiniz.

Balık haftalık burç yorumu

Bu hafta işte enerjinizi hangi görevlere harcamak istediğinizden emin olacaksınız. Yeni iş projeleri başlatıyor olabilirsiniz veya nihayet geciken iş fırsatlarıyla ilerlemeye başlıyor olabilirsiniz. Ayrıca düzenli egzersiz yaparak veya yediklerinizde ayarlamalar yaparak vücudunuza bakım yapmaya da motive olabilirsiniz. Ay Terazi burcuna geçerken ailenizle bağlantı kuruyor, hatta onları ziyaret ediyor olabilirsiniz. Ayrıca yaşam alanınızı temizliyor veya düzenliyor olabilirsiniz ya da geçmişinize dair nostaljik veya duygusal hissediyor olabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.