Günlük burç yorumları 29 Ağustos 2023 Salı | Sorunlardan kaçma, cesurca üstlerine git!

Günlük burç yorumları 29 Ağustos 2023 detayları sizler için burada. 29 Ağustos Salı günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 29 Ağustos günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 29 Ağustos 2023 Salı | Sorunlardan kaçma, cesurca üstlerine git!
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

28 Ağustos 2023 Salı günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bugün üstesinden gelmek için iyi donanıma sahip olduğunuz ciddi sorunları gün ışığına çıkacak. Sorunlara cesurca yaklaşanlar bugünün enerjisiyle uzun süre kazançlı çıkacak. Olayları sessizce ve etkili bir şekilde değerlendirin.

İşte 29 Ağustos günlük burç yorumları…

Koç günlük burç yorumu

Eğer bugün aklınız ve kalbiniz sizi farklı yönlere çekiyorsa, kalbinizin peşinden gitmeniz akıllıca olacaktır. Sağduyu şarttır elbette ama bu durumda hislerinizin “gerçeklerden” daha güvenilir olması kuvvetle muhtemeldir.

Boğa günlük burç yorumu

Beklenmeyenlerin gezegeni Uranüs bugün burcunuzda geri hareketine başlarken, ne özel hayatınızda ne de işinizde hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmemelisiniz. Olmasını beklediğiniz şeyin hiç gerçekleşmemesi kaçınılmazdır!

İkizler günlük burç yorumu

Bugün başka bir yerde olmayı dilersin ama gerçek şu ki şu an bulunduğun yerdesin ve bunu en iyi şekilde yapmaktan başka seçeneğin yok. Eğer bir durum sizi üzüyorsa bu, onunla başa çıkmanız gerektiği, kaçmanız değil anlamına gelir.

Yengeç günlük burç yorumu

Seyahat ve sosyal aktiviteler şu anda iyi yıldızlar altında ancak bugün Uranüs gerileme evresine başladığından, arkadaşların ve aile üyelerinin söz verdikleri yerde olmaları pek mümkün değil ve olsalar bile geç kalacaklar. Bunu kendi adıma al.

Aslan günlük burç yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde ani kararlar verme dürtüsüne karşı koyabilirsiniz ve direnmelisiniz, özellikle de şu ya da bu tür aksaklıkların normal olacağı iş cephesinde. Her şeyi olduğu gibi bırakın ve olaylara olabildiğince tepki verin.

Başak günlük burç yorumu

Bugün biraz saldırgan olma tehlikesi var, özellikle de bazı insanların kasıtlı olarak engelleyici olduğu izlenimine kapılıyorsanız. Hiç şüphe yok ki öyledir ama soğukkanlılığınızı kaybetmeniz tansiyonunuz dışında herhangi bir şeyi değiştirecek mi?

Terazi günlük burç yorumu

Bugün sosyalleşme havasında olmayacaksınız ve sohbete gelen herkese kalmalarının istenmediğini açıkça belirteceksiniz. Aklınızda bulundurmanız gereken bazı ciddi konular var, bu yüzden anlamsız insanları uzak tutun.

Akrep günlük burç yorumu

Yakın zamanda bir arkadaşınızla aranız bozulduysa bu, onunla barışmak için iyi bir gün olabilir. Ne söylenirse söylensin ya da ne yapılırsa yapılsın pek çok konuda hala aynı fikirdesiniz. Kalıcı bir ayrılık olmak zorunda değil.

Yay günlük burç yorumu

İş cephesinde bir yön değişikliği isteyebilirsiniz, ancak bugün Uranüs gerileme aşamasına başlarken, bu muhtemelen zor ve hızlı kararlar almak için en iyi zaman değil. Şimdilik bildiklerinize sadık kalın; aslında o kadar da kötü değil.

Oğlak günlük burç yorumu

Bugün hayatınıza elbette biraz eğlence ve kahkaha katın, ancak aşırıya kaçmayın ve çirkin bir şey yapmayın, çünkü sonuçları felaket olabilir. Yenilmez olduğunu düşünmeyi sevmen öyle olduğun anlamına gelmez!

Kova günlük burç yorumu

Bir anlaşma kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin onu geri çevirmeniz veya en azından daha derinlemesine araştırma yapabilmek için düşünmek için daha fazla zaman istemeniz akıllıca olacaktır. Birisi bundan zengin olacak ama onun sen olma ihtimali yok.

Balık günlük burç yorumu

Barışı korumayı sevdiğiniz için arkadaşlarınızın, sevdiklerinizin ve meslektaşlarınızın isteklerine uymak doğanızın bir parçasıdır, ancak bu bugün mümkün olmayabilir. Onların duygularını incitmekten endişelenmeyin çünkü mali sağlığınız daha önemli.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.