Günlük burç yorumları 23 Ağustos 2023 Çarşamba | Bugün geçmişi bağışlama ve ilahi adalete inan!

Günlük burç yorumları 23 Ağustos 2023 detayları sizler için burada. 23 Ağustos Çarşamba günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 23 Ağustos günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 23 Ağustos 2023 Çarşamba | Bugün geçmişi bağışlama ve ilahi adalete inan!
Yayınlama: 23.08.2023
A+
A-

23 Ağustos 2023 günlük burç yorumları tüm burçlar için artık resmen Merkür gerilemesi etkisi altında. Merkür bugün Başak burcunda gerilemeye başlıyor ve etkileri 15 Eylül’e kadar sürecek. Bugün aşkın savaştan daha büyük olduğunu hatırlamanın günü. Kendinize ve etrafınızdakilere nezaket ve şefkat alanından yaklaşma günüdür. Sıcaklığınızın ve şefkatinizin en karmaşık durumları lehinize çevireceğine güvenin. Artık işlerin neden yolunda gitmediğini açıkça görüyorsunuz. İlahi adaletin her zaman çalıştığını bugün hatırlayın. Öyleyse bağışla. Geçmişi bağışlayın. 

Peki, önümüzdeki gün işaretlerin geri kalanı için ne saklıyor? Hadi bulalım!

Koç günlük burç yorumu

Koç, şimdi açıkça görüyorsun. Artık işlerin neden yolunda gitmediğini açıkça görüyorsunuz. İlahi korumanın her zaman devrede olduğunu biliyorsunuz; O sırada üç boyutlu realitenizin size gösterdiği şeye rağmen işlerin nasıl *her zaman* sizin lehinize sonuçlandığını. Öyleyse bağışla. Geçmişini bağışla. Yeni bir anlatı yazmaya başladığınızda ruh derslerini entegre edin. Hayal ettiğiniz gerçekliğe geçiş, okula geri dönmek, yeni bir ülkeye taşınmak ya da bir şekilde tanıdıklarınızla bağlarınızı koparmak gibi büyük değişiklikler yapmanızı gerektiriyorsa, öyle olsun. Öyle olsun güzelim. Ruh düzeyinde arzu ettiğiniz hızlanmaya hazırsınız.

Boğa günlük burç yorumu

Aşkın savaştan daha büyük olduğunu hatırlamanın günü Boğa. Kendinize ve etrafınızdakilere nezaket ve şefkat alanından yaklaşma günüdür. Sıcaklığınızın ve şefkatinizin en karmaşık durumları lehinize çevireceğine güvenin. Romantizm arayan Venüslülerden niyetlerini netleştirmeleri isteniyor. Geçmişte dağılan şeylerin, hizada olmadıkları için dağıldığına güvenmek. Hayatınızda inançla ve kalbinizde teslimiyetle ilerlerken, dünyadaki hiçbir güç sizi arzuladığınız ve hak ettiğiniz şeyi ortaya koymaktan alıkoyamaz!

İkizler günlük burç yorumu

Mesleki yaşamınız söz konusu olduğunda hoşnutsuzluğu incelemeniz ve bunun nereden kaynaklandığını anlamanız isteniyor. Muhtemelen ‘zirveye çıkmaya’ o kadar odaklanmışsınız ki ruhunuzun sesini susturmuşsunuz. ‘Elbette bu sizin fevri kararlar alacağınıza ya da radikal değişiklikler yapacağınıza bir işaret değil. Ancak bu, zevke ve oyuna daha fazla zaman ayırmanın bir hatırlatıcısıdır; Para için yaptıklarınızla aşk için yarattıklarınızı dengelemek.

Yengeç günlük burç yorumu

Burada olmanız gerektiği için buradasınız, çünkü çoklu evrendeki her molekül sizin burada olmanız için komplo kurdu. Kendinden nasıl şüphe etmeye cesaret edersin Yengeç? Aynı hatayı yapma konusunda endişelenmeye nasıl cüret edersin? Bu yolculuğa ilk çıktığınız zamana göre daha yaşlı, daha akıllı ve daha seksisiniz. Bir sonraki büyük adımı atmadan önce bilginizi bilgeliğe nasıl dönüştürebileceğinizi düşünün.

Aslan günlük burç yorumu

Gerçek şu ki kimse mükemmel değildir. Hepimiz hata yaparız. Önemli olan, kalplerimizde şefkatle ortaya çıkma, rahatsızlığın üstesinden gelme ve içimizdeki karanlık tarafları gün ışığına çıkarma isteğimizdir. Öyleyse, içindeki sözde karanlık kısımlara ışık getir Leo. Diğerinin sadece bir ayna olduğunu hatırlamak, bağışlama pratiği yapmanıza yardımcı olacaktır. 

Başak günlük burç yorumu

Ancak benliğinizden kendinize olan yolculuğunuz daha yeni başlıyor. Yıllar boyunca reddettiğiniz yanlarınızı takdir etmeye ve hayranlık duymaya başlıyorsunuz Başak. Aynaya bakmak nadiren kolaydır. Yüksek benliğiniz, büyümeye olan bağlılığınızı takdir ediyor. Bu nedenle, önümüzdeki hafta hem kişisel hem de profesyonel hedeflerinize yeniden bağlandığınızı göreceksiniz. Bazılarınız şu anda yüksek öğrenimi düşünüyor olabilir. Dinle, Merkür’ün yapacağını Merkür yapacak, tamam mı? Bunun sizi belirli planları hayata geçirmekten alıkoymasına izin vermeyin.

Terazi günlük burç yorumu

*Sana* neşe getiren şey nedir Terazi? İkigainizi ne tatmin eder? Adımlarınızda bahar ve kalbinizde bir şarkıyla yataktan atlamanız için size bir neden veren şey nedir? Bunun cevabını zaten bildiğinizi düşünüyoruz, sihirli cevap. Bu, içinizdeki kır çiçeğini kanalize etme haftasıdır. Sanat yapmak, müzik yapmak, şiir yazmak, yeni bir enstrüman öğrenmek. Bunu şu şekilde düşünün: Siz kendinden geçmiş bir hareket içindeki evrensiniz ve evren sizin aracılığınızla yaşam dansını dans ediyor.

Akrep günlük burç yorumu

Her savaş kaba kuvvete güvenmenizi gerektirmez. Sevgi, nezaket ve nezaket uzun bir yol kat edebilir Akrep. Aynı anda hem nazik hem de kararlı olabileceğinizi düşünün. Güçlü sınırlara sahip olmak bu zamanda bir süper güç olduğunu kanıtlayacaktır. Böylelikle durugörü yeteneklerinizin de arttığını göreceksiniz. İnsanların size ne söylemediğine dair bir fikriniz var ve bunun için mantıklı bir açıklamanız olmasa bile bundan sonra ne olacağına dair bir fikriniz var. İlahi indirmeleri tam olarak bütünleştirmenin bir yolu olarak enerjinizi meditasyon, nefes çalışması ve asana uygulaması yoluyla toprakladığınızdan emin olun. Günlük tutmak da faydalı olacaktır.

Yay günlük burç yorumu

Ama Evren senin mutlu olmanı istiyor Yay! Evren sizin aşkla sarhoş olmanızı ve sevinçten coşmanızı istiyor. O halde aşk sarhoşu olun ve sevinçten coşun, olur mu? Bu, mutluluğunuzu takip etmeye başladığınızda, içsel ve dışsal her türlü direnci bırakmanız gerektiğini hatırlatmanızdır. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Hayatınızda bu tatmin duygusuyla ilerlemeye başladığınızda, kişilerarası ilişkilerinizde bir değişime tanık olacağınıza güvenin.

Oğlak günlük burç yorumu

“Açıklık, düşüncenin kararlılığıdır. Netlik, momentumun güçlenmesine yetecek kadar uzun süre direnç göstermeden odaklandığınızda hissettiğiniz şeydir.” Oğlak burcu, unutmayın, ister tatmin edici ilişkiler, ister istikrarlı bir ortaklık, ister ev diyebileceğiniz bir ev olsun, aradığınız şey sizi aramaktır. Bu yüzden sessiz bir alana geçin ve zihinsel karmaşayı ortadan kaldırın. Ah, ve bir şey daha! Bu zamanda aldığınız ‘dürtülere’ güvenmeyi unutmayın, çünkü bunlar sizi gerçeğinize doğru yönlendirir.

Kova günlük burç yorumu

Tezahürle ilgili olay şu: İstediğimizi almaya hazır olduğumuzda alırız. Bizim için en iyisi olan ve büyümemizi ve gelişmemizi destekleyecek olan şey olduğunda. Sahip olduğunuz ilahi destekten şüphe etmek yerine, yaşamınızı teslimiyet ve inançla sürdürün. İster hayatınızın aşkı olsun, ister gözünüze kestirdiğiniz ev olsun, istediğiniz şey zaten size aitmiş gibi hayatta ilerleyin. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: şu anda sağlıklı bir sanrı dozu şiddetle tavsiye ediliyor.

Balık günlük burç yorumu

Eğer belli bir deneyim yaşıyorsanız, bunun nedeni Ruh’un sizin bu deneyimi yaşamanızı istemesidir. Eğer bir şey istekleriniz doğrultusunda yolunda gitmiyorsa, bunun nedeni Ruh’un verilen deneyimden öğrenmenizi istemesidir. Direnci bırakın ve birçok soruyu bırakın. Hızlanma sürecinin gerekli bir parçası olarak olup bitenleri kabul edin. İyileşmeye, dönüşmeye ve kendinize gelmeye hazırsınız Balık.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.