Günlük burç yorumları 2 Ağustos 2023

2 Ağustos 2023 Çarşamba günlük burç yorumları sizler için hazırladık. Bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? İşte bugünün burç yorumları…

Günlük burç yorumları 2 Ağustos 2023
Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

Gökyüzünde halen dün gece gerçekleşen Dolunay etkisi var. Kova burcunda gerçekleşen Dolunay tüm burçları bir süre parasal zorlanma alanında etkileyecek. Karar alırken aceleci davranmayın, hesabınızı iyi yapın. İşte bugünün günlük burç yorumları…

Koç burcu

Sizi ilgilendirmeyen bir çatışmanın içine sürüklenmemeye çalışın. Ay neredeyse dolunay olduğu için, bazı insanlar kendi önemleriyle dolu olacak ve katılmadığınız şeyler söyleyecekler, ancak doğrudan sizi hedef almadıkça en iyisi görmezden gelin.

Boğa burcu

Biri ayağını sürüyerek hayatını senin için zorlaştırıyorsa sinirlenmeye hakkın var ama aşırı tepki gösterme ve bu duruma açıkça kızma, çünkü bu seni kötü adam gibi gösterebilir. Onları kendi başınıza alın ve onlarla sessizce konuşun.

İkizler burcu

Dolunay etkisi sizi kaçınmanın daha akıllıca olabileceği türden riskler almaya teşvik edecek, bu yüzden kendinize hakim olun ve aceleci bir şey yapmayın. Yükselmenin ve hayatta kafa kafaya hücum etmenin bir zamanı var ama o zaman muhtemelen şu an değil.

Yengeç burcu

Kolayca ters gidebilecek ve size paraya mal olabilecek türden bir teklifte bulunan herkese, hatta en iyi arkadaşınıza karşı dikkatli olun. Başarı şansları konusunda iyimser olabilirler, ancak aklınızda şüpheler varsa akıllı olun ve bir şans verin.

Aslan burcu

Elbette iddialı olun, ancak başkalarının sorgusuz sualsiz liderliğinizi takip etmesini beklemeyin. Karşıt burcunuzdaki dolunay, özellikle kulağa bir emirmiş gibi gelirseniz, arkadaşlarınızın ve ailenizin bile söylediklerinizi yapmakta isteksiz olacağı anlamına gelir.

Başak burcu

Çitin üzerine oturup dünyayı seyrediyor musun yoksa işin içine mi giriyorsun? Ay dolunaydayken, özellikle kimin iyi adamların, kimin kötü adamların olduğundan tam olarak emin değilseniz, ilk seçenek en güvenli seçim olabilir.

Terazi burcu

Bugün birisi size kötü bir haber verirse onu suçlamamalısınız – onlar sadece duymanız gereken bir mesaj iletiyorlar. Bir şey olursa, çaba gösterdikleri için onlara teşekkür etmelisiniz çünkü o mesaj olmadan başınız ciddi şekilde belaya girebilir.

Akrep burcu

Kariyeriniz elbette önemlidir, ancak işinize onlardan daha fazla zaman ayırırsanız sevdikleriniz mutlu olmaz. Onlara hayatınızdaki açık ara en önemli insanlar olduklarını hatırlatmak için yoğun programınızdan zaman ayırın.

Yay burcu

Uzunca bir süredir belirli fikirleri kendinize saklıyorsunuz çünkü yaygara çıkarmak istemiyordunuz ama bugün ve yarın olacaklar artık sessiz kalamayacağınızı açıkça gösterecek. Konuşmanın, hatta belki biraz bağırmanın zamanı geldi.

Oğlak burcu

Eşlerinizin ve sevdiklerinizin olayları sizin tarzınızda görmelerini sağlamaya ne kadar çok çalışırsanız, onlar da onu farklı görmekte o kadar ısrar edeceklerdir. İpucunu alıp bu kadar çabalamayı bıraksan iyi olur. Belki de kendi hatalarından ders almayı tercih ediyorlar.

Kova burcu

Birinin size borçlu olduğuna ikna olmuş olabilirsiniz, ancak gezegenler bunu bu şekilde görme ihtimalinin düşük olduğu konusunda uyarırlar. Bu konuda sinirlenme, sadece sakin ol ve zamanını bekle. Hak ettiğiniz şeyi eninde sonunda alacaksınız, büyük olasılıkla bu hafta sonra.

Balık burcu

İş cephesinden biri sizin için aldı mı? Öyle görünebilir ama görünüş aldatıcı olabilir, özellikle de dolunay varken. Basit gerçek şu ki kimse size zarar vermek istemiyor, bu yüzden korkularınızın sizi yenmesine izin vermeyin.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.