Günlük burç yorumları 1 Ağustos 2023

1 Ağustos 2023 Salı günlük burç yorumları sizler için hazırladık. Bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? İşte bugünün burç yorumları…

Günlük burç yorumları 1 Ağustos 2023
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-

Gökyüzünde bugün Dolunay etkisi var. Kova burcunda gerçekleşecek olan bugünkü Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek? İşte bugünün günlük burç yorumları…

KOÇ BURCU

Yöneticiniz Mars, bugün şans gezegeni Jüpiter ile bağlantı kuruyor, böylece sonsuz fırsatları ve hoş sürprizleri dört gözle bekleyebilirsiniz. Patronlarınıza yeni sorumluluklar almaya hazır olduğunuzu göstererek itibarınızı da iyileştirebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Hem yaratıcı faaliyetler hem de gönül işleri bugün mükemmel yıldızların altında, bu nedenle hiçbir şekilde, şekilde veya biçimde geri adım atmayın. Yapabilirim tavrınız, evde ve işte size yaklaşmak isteyen insanların sıkıntısı olmayacağı anlamına gelir.

İKİZLER BURCU

Etrafınıza bir bakın ve diğer insanlara nerede ve nasıl yardım edebileceğinizi belirleyin. Gezegenler, önümüzdeki 24 saat boyunca kendi arzularınızı askıya alırsanız ve enerjinizi iyi amaçlara yönlendirirseniz, herkes tarafından sevileceğinizi söylüyor.

YENGEÇ BURCU

Duyduklarınızı fazla ciddiye almamaya çalışın çünkü şu anda ortalıkta dolaşan bir sürü dedikodu var ve bunların hiçbiri gerçekten önemli değil ve çok azı doğru olacak. Zamanınla yapacak çok daha iyi işlerin var.

ASLAN BURCU

Bugünün dolunayı haritanızın ortaklık alanında yer aldığından, size hiç uygun olmayan birine aşık olabilirsiniz. Ani bir çekim güçlü olabilir, ancak uzun süreli olması pek mümkün değildir, bu yüzden delirmeyin ve sonsuz aşk sözü vermeyin.

BAŞAK BURCU

Hayal ettiğiniz şeylerden birazcık önümüzdeki 24 saat içinde size iyi gelecek, ancak çok ileri gider ve sunulan her şeyi kapmaya çalışırsanız, daha sonra daha disiplinli olmayı dileyebilirsiniz. Aşırılık dahil her şey ölçülü Başak!

TERAZİ BURCU

Sizi yolunuzda durduran bir engeli aşmanın bir yolunu bulmalısınız. Yolunuzu parçalamaya çalışmak işe yaramayacak, bu yüzden akıllı olun ve aynı sorunu paylaşan diğer kişilerle güçlerinizi birleştirin. Birlikte daha incelikli bir çözüm bulabilirsiniz.

 

AKREP BURCU

Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan birine güvenmeyi seçerseniz, o zaman bela istiyorsunuz ve onu şimdi ay dolunayda alacaksınız. Planlarınızı bir süre askıya almanız gerekebilir ama bu başarısızlık riskinden daha iyidir.

YAY BURCU

Yöneticiniz Jüpiter, bugün haritanızın iş ve kariyer alanlarında Mars ile bağlantı kuruyor, bu nedenle yetkili kişiler üzerinde bir izlenim bırakmak istiyorsanız şimdi tam zamanı! Üzerinde çalıştığınız şeyi her zaman yüzde 100 verin.

OĞLAK BURCU

Sosyal bir etkinlik çok eğlenceli olabilir ama aynı zamanda size çok paraya mal olabilir, bu yüzden o büyük geceye gitmeden önce ne kadar harcama yapabileceğinizi bildiğinizden emin olun. Eğlencenin finansal olarak yıkıcı olması gerekmez.

KOVA BURCU

Bugün burcunuzdaki dolunay sizi her zamankinden daha aceleci yapacak, bu nedenle, ters gitmeleri halinde itibarınızı zedeleyebilecek faaliyetlere katılmayı kabul etmeden önce dikkatlice düşünün. Tüm riskleri alan kişi olmak zorunda değilsiniz.

BALIK BURCU

Başkaları acı çekerken seyirci kalmak sizin doğanızda yok ve bir arkadaşınızın yardımına soru sorulmadan koşacaksınız. Onları böyle bir karmaşaya sokan kendi zayıf karar vermeleri olabilir ama bunun önemi yok – önemli olan senin umurunda olman.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.