Günlük burç yorumları 6 Eylül 2023 Çarşamba | Dilekleriniz için evrene güvenin ve çaba gösterin!

Günlük burç yorumları 6 Eylül 2023 detayları sizler için burada. 6 Eylül Çarşamba günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 5 Eylül günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 6 Eylül 2023 Çarşamba | Dilekleriniz için evrene güvenin ve çaba gösterin!
Yayınlama: 06.09.2023
A+
A-

6 Eylül 2023 Çarşamba günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Merkür gerilemesi halen sürüyor. Bu gerilemenin son evresinde hepimiz hayata rahat,  odaklanmış ve gelişen bir görünümle yaklaşmalıyız. Bugün tüm burçlar olması gereken yerde ve her şeyin iyiye gideceğini hissederek güne başlayacak. Bu nedenle, evrenin sizinle bulunduğunuz yerde buluşacağına güvenin. Ancak evren çabayı sever. İşi sadece gezegenlere bırakmayın, hayalleriniz için aktif çaba sergileyin. 

Peki, 12 burcu bugün neler bekliyor? Hadi gelin keşfedelim!

Koç günlük burç yorumu

İşte hayata rahat, nemlendirilmiş, odaklanmış ve gelişerek var olmak! Olman gereken yerdesin ve her şeyin bundan sonra daha iyiye gideceğini biliyorsun. Bu nedenle, evrenin sizinle bulunduğunuz yerde buluşacağına güvenirken, yarattığınız şeyin vizyonunu kalbinizde taşımaya devam edin. Bu nedenle önümüzdeki hafta, özellikle de üssü değiştirmek istiyorsanız iç cephede olumlu haberler getirebilir. Bu aynı zamanda bir tatil evine yatırım yapmak için de harika bir zaman, eğer düşündüğünüz bir şeyse.

Boğa günlük burç yorumu

Unutulmaması gereken önemli şey, paniğe kapılmanın işinize yaramayacağıdır. O halde nefes alın, kendinizi merkezleyin ve durumunuzu daha yüksek bir perspektiften gözlemleyin. Yaşamı, yaşamın koşullarıyla kabul ederek, iç ve dış koşullarınızı dönüştürebileceksiniz. Ah, bir şey daha! Bugün evden dışarı çıktığınızda düşünme şapkanızı taşımayı unutmayın. Yaratıcı bir şekilde yanıt verebilme yeteneğiniz, sonuçta durumu kurtaracak olan şeydir.

İkizler günlük burç yorumu

Ama öfke ve kızgınlık sana hizmet ediyor mu İkizler? Bugün, içinizde bastırdığınız şeyleri ele almaya çağrılıyorsunuz. Bir kickboks dersine katılın, çatıdan çığlık atın ya da karşınızdakiyle, söz konusu konu hakkında nasıl hissettiğiniz konusunda açık ve dürüst bir konuşma yapın. Eğer onlara yaklaşmak şu anda bir seçenek değilse, onlara bir mektup yazmayı düşün yada içindekileri bir günlüğe aktar. Bu sayede yüreğindeki ağırlıktan kurtulabilirsin.

Yengeç günlük burç yorumu

Buradasınız çünkü zirve için çok çalıştınız, Yengeç. Çünkü yolunda duran iç ve dış şeytanları öldürdün. Başka bir deyişle, verilen zorluklarla doğrudan yüzleşmek için gereken güce, cesarete, bilgeliğe ve dayanıklılığa kendi içinizde sahipsiniz. Kendinize ve evrene olan inancınızı geri koyun! Aynı zamanda içinde bulunduğun koşulların kırgınlığının sebebi olmasına izin verme güzelim. Ne zaman güçlü durmanız gerektiğini ve ne zaman şefkatin vücut bulmuş hali olmanıza izin vermeniz gerektiğini bilin. Geçici koşulların seni inandırmasına rağmen güvendesin.

Aslan günlük burç yorumu

Bir zamanlar uzak bir hayal olan konforun tadını çıkarıyorsunuz. Ancak olay şu: Tam her şey iyi görünmeye başladığında güvensizliklerimiz yeniden ortaya çıkıyor. Bu sizin durumunuzda da geçerli olabilir mi? Güç verdiğiniz olumsuz düşünce kalıpları mı? O halde bir adım geri çekilin ve eksiklik zihniyetini ve bunun nereden kaynaklandığını gözlemleyin. Tüm gücünüzle tutunma ihtiyacınızı gözlemleyin. Sadece bir hatırlatma: Sıkı bir yumruk asla bolluğa yer açamaz, vahşi olan.

Başak günlük burç yorumu

Tuhaflığınıza, benzersizliğinize, tuhaflığınıza sahip çıkın. Seni sen yapan şeye sahip ol. İlahi benzerinizi çağırmanın, kabilenizi çağırmanın, büyümeyi körükleyen fırsatları çağırmanın sırrı? Kendi gerçeğinizle uyum içinde olmak. Dolayısıyla bu, hayatınızdaki insanları oldukları gibi görme zamanıdır. Herkes masanızda bir yeri hak etmiyor, özellikle de size *ve* sınırlarınıza saygı duyan kişi. Olayları ne zaman kişisel algılamamanız gerektiğini öğrenmek şu anda iyi bir fikir.

Terazi günlük burç yorumu

Sonsuz olasılıkların kuantum alanındasınız ve gerçekten arzuladığınız ve hak ettiğiniz türden bir ortaklığı çağırma gücüne kendi içinizde sahipsiniz. O halde evrenle ve hayallerinizle sınır tanımayan bir politika benimseyin. İnanırsan her şey mümkün! Ortaklıklardan bahsetmişken, bazılarınız belirli biriyle hissettiğiniz yaratıcı kimyaya göre hareket etmek için ilham alabilir. Sadece bir hatırlatma: Sorana kadar nerede olduklarını bilemezsiniz.

Akrep günlük burç yorumu

Hazırsın! İç ve dış dünyanızı dönüştürmeye hazırsınız. Kendinize ve evrene olan inancınızı yeniden ortaya koymaya hazırsınız. İblislerinizle doğrudan yüzleşmenizi ve sizi en çılgın hayallerinizi ve en derin arzularınızı gerçekleştirmeye doğru itecek fırsatları çağırmanızı sağlayan şeyin irade gücünüz olduğunu anlıyorsunuz. Bu sefer kendinizi tutmayın. Aynı zamanda gerileme döneminde olduğumuzu da unutmayın. Böyle zamanlarda görüşümüz biraz bulanık olma eğilimindedir. Kendinize bir iyilik yapın ve herhangi bir taahhütte bulunmadan önce teklif belgesini dikkatlice okuyun. 

Yay günlük burç yorumu

İşte daha fazla güneş ışığına, daha fazla kahkahaya, daha uzun yolculuklara, daha fazla sanata, daha fazla müziğe ve en iyi arkadaşlarınızla daha kaliteli zaman geçirmeye! Sizi neşelendiren, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan ve olmanız gerektiği gibi ışıldayan tuhaf ve harika ekibinize selamlar! Sadece bir hatırlatma: Hayatınızın kalitesi sizinle birlikte değişiyor. Bu nedenle ‘iyi şeylere’ odaklanmaya devam edin. Hayatınızda sanki evren *her zaman* yanınızdaymış gibi ilerleyin ve mucizeler yaratmanın gündelik bir olay olduğunu fark etmeye başlayacaksınız.

Oğlak günlük burç yorumu

Belki kırık bir kalbin çaresi yoktur Oğlak! Belki de hiçbir vipassana ya da nefes çalışması şu anda yeniden ortaya çıkan acıyı dindirmeyecektir. Belki de bu vahşi olanı aşmak için el yordamıyla yolunuzu bulmanız gerekecek. Katarsis süreci için yer tutun. Aynı zamanda kendinizi izole etme ihtiyacını da bırakın. Hem ruh ekibinizi hem de ruh ekibinizi çağırmanın zamanı geldi. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Kargaşanın ortasında kendinize birkaç dakika hafiflik ve parlaklık kazandırmak şu anda şiddetle tavsiye ediliyor.

Kova günlük burç yorumu

Hayatınızı bekleyerek harcamayın Kova. Hayatınızı ‘nasıllar’ ve ‘nedenler’ ağına takılıp geçirmeyin. Kalbinizin sesini dinleyin ve bunun yerine bir şans verin. Bugün aldığınız kararlardan pişmanlık duymayacaksınız; söz veriyoruz! Ah, bir şey daha! Doğru yapmak zorunda değilsiniz ve mükemmel olmanıza da gerek yok. Sadece şimdi ve her an kendin olmalısın. Oyun ruhunu benimsemek ve yol boyunca neye ihtiyacınız olduğunu öğrenmek için kendinize izin verin.

Balık günlük burç yorumu

Olayların böyle gelişeceğini hayal etmediniz ama yine de oldu. İnkar alanından çıkın ve gerçekliğinizle olduğu gibi yüzleşin. Aynı zamanda başkaları için bahaneler üretmeyi de bırakın. Herkes masanızda bir koltuğu hak etmiyor ve bu, Ruh tarafından size hatırlatılan bir şeydir. Yeni teklifler söz konusu olduğunda dikkatli davranmak iyi bir fikirdir. Hayır, önünüze çıkan her şeyi reddetmeniz gerektiğini söylemiyoruz. Biz sadece soru sormanız, mümkün olduğu kadar çok ayrıntı almanız ve bilinçli olarak ilerlemeniz gerektiğini söylüyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.