Günlük burç yorumları 31 Ağustos 2023 Perşembe | Bugün su ile temas edin!

Günlük burç yorumları 31 Ağustos 2023 detayları sizler için burada. 31 Ağustos Perşembe günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 31 Ağustos günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 31 Ağustos 2023 Perşembe | Bugün su ile temas edin!
Yayınlama: 31.08.2023
A+
A-

31 Ağustos 2023 Perşembe günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bugün Balık burcundaki Dolunay tüm burçları etkisi altına alacak. Bugün yapılacak en iyi şey temiz bir suyla temas etmek. Hadi denizkıyısına gidelim. 

31 Ağustos günlük burç yorumları…

Koç günlük burç yorumu

Nimetlerimizi sayıp sonra onla çarptığımızda ne olur? Nimetlerimize kat kat büyüme gücü veririz. Kayıp, reddedilme, üzüntü ve başarısızlık hikayesini tekrarladığımızda ne olur? Büyümemizi engelleyen ve kendimizin en muhteşem versiyonları olarak ortaya çıkmamızı engelleyen koşulları tezahür ettirmeye başlarız. Bu sizin durumunuzda da geçerli olabilir mi? Sizin için yolunda gitmeyen şeylere bilinçaltınızda daha fazla güç mü veriyorsunuz? Aynaya uzun uzun, dikkatle bakmanın vakti geldi güzelim. Bahçenizdeki yabani otları tek tek sökmenin zamanı geldi.

Boğa günlük burç yorumu

Bazen aşk sürer, bazen de akıl almaz yerlerde yara izleri bırakır. Bunun şu anda bulunduğunuz yer için de geçerli olduğunu hissedebilirsiniz. Hatırlanması gereken önemli şey, her deneyimin mükemmel olduğu ve her deneyimin bize önemli ruhsal dersler vermesi gerektiğidir. Bu nedenle, şu anda yeniden yüzeye çıkan iğrençliğe ve yapışkanlığa direnmeyin. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Yaralarınızı bilgeliğe dönüştürme yeteneğiyle kutsanmış bir simyacısınız.

İkizler günlük burç yorumu

Sebep-sonuç kanunu, bilsek de bilmesek de, inansak da inanmasak da her zaman iş başındadır. Ama bilinçli yaratılışı anlatmamıza ihtiyacınız yok değil mi? Şu anda topladığınız şey sevginizin, nezaketinizin ve yardımseverliğinizin meyveleridir. Konfeti gibi iyi enerjiler yaymaya devam ederken kendinize zarif bir kalple almaya izin verin. Dahası, gerileme aynı zamanda hayatınıza birçok geçmiş bağlantıyı da getiriyor. İşte size ömür boyu sürecek yeni anılar yaratmanın zamanı!

Yengeç günlük burç yorumu

Kusurluluk güzelliktir, delilik dehadır ve kesinlikle sıkıcı olmaktansa tamamen gülünç olmak daha iyidir. Yalnızca sizin için onaylanan parçalarınızı değil, ‘hepinizi’ kabul etmeniz için size ilham veren altın sözleri. Her durumda kendinizin en cesur ve en parlak versiyonu olarak ortaya çıkma yeteneğiniz, kaderinize sahip çıkmanızı sağlayacaktır. Şu anda bir dönüm noktasında duruyorsanız, bilinmeyene doğru bir inanç sıçraması yapmaya hazırsanız, düşerseniz Evrenin sizi yakalayacağına güvenin.

Aslan günlük burç yorumu

Her şey olması gerektiği anda gerçekleşiyor. Ne bir dakika önce, ne bir dakika sonra. O inanç sıçramasını yapmak için kendine izin ver, güzelim. Ruhun şu anda size sunduğu boş tuvali şükran ve zarafetle kabul edin. İçimizden bir ses, hayatınızı kullanabileceğiniz en parlak ve en cesur renklerle boyamaya hazır olduğunuzu söylüyor! Hal böyle olunca Balık burcundaki dolunayın enerjisi umudun ilacını da şifanın ilacını da beraberinde getiriyor. Not: Gerçekliğinizde ortaya çıkan mucizeleri izlemeye hazır olun!

Başak günlük burç yorumu

Rezervasyonunuz var, şanslısınız, meşgulsünüz! Anlamlı sanat yapıyorsunuz, topluluğa ilham veriyorsunuz ve kutsal görevinizi yerine getiriyorsunuz. *Bu* en iyi hayatınızı yaşamanın nasıl bir his olduğunu gösteriyor. Sadece bir hatırlatma: buraya bir gecede gelmediniz. Yıllar boyunca gösterdiğiniz sıkı çalışma, bugün bulunduğunuz yere gelmenizi sağladı. Bu nedenle, ‘disiplini’ güçlü kelimeniz olarak benimseyerek büyük hedeflerinize odaklanmaya devam edin. Not: Ah, gideceğiniz yerler çok güzel!

Terazi günlük burç yorumu

Peki kaos ve çatışmayla nasıl başa çıkıyorsunuz? İşler ters gittiğinde ne yaparsınız? Bunu bir test olarak düşünün: Evrenle olan ilişkinizin bir testi. Hayatınızda iman ve teslimiyetle ilerleme yeteneğinizin bir süper güç olduğu ortaya çıkacak. İyi tarafı, la luna’nın dolgunluğu, mali durumunuza büyük bir destek sağlamayı vaat ediyor. Henüz yapmadıysanız, emeğinizin meyvelerini almaya hazırlanın. Hasadı yolculuğunuzun bir parçası olanlarla paylaşmayı unutmayın.

Akrep günlük burç yorumu

Akrep, rezerve edildin, kutsanmış ve meşgulsün! Dinamik bir şekilde ruhunuzun çağrısını takip ediyorsunuz. Kendinizi size neşe getiren *ve* kolektif bilince daha fazla ışık ve parlaklık getirmenizi sağlayan şeye adadınız. Mükemmel diye bir şey yoktur. Ancak bu mükemmele olabildiğince yakın. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda, sevgilinizle yeni bir romantizm veya yeni bir bölüm belirtilir. Bu sefer işleri basit tutun. Beklentilerinizi baştan bilin. Açık bir şekilde iletişim kurmak, şu anda karşılaştığınız zorluklara rağmen sağlam bir şey oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Yay günlük burç yorumu

Kendinden şüphe bitti! Bu hafta kendinize tamamen güvenme haftası! Size emanet edilen göreve güvenmek. Amacınızı gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tüm kozmik desteğe sahip olduğunuza güvenmek. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Evren bize hazırlıklı olmadığımız hiçbir şeyi asla vermez. Ah, bir şey daha! Hepsini kendi başınıza yapmak zorunda değilsiniz. Ruh kabilenizi çağırın ve kolektif olarak beyin fırtınası yapın. Herkesin masaya getireceği benzersiz bir şey olduğunu anlamak, hayal ettiğiniz şaheseri yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Oğlak günlük burç yorumu

Çalışma devam ediyor, kim? Sen gelişmekte olan bir başyapıtsın Oğlak. Başka bir deyişle, büyümeyi hızlandırmanın bir yolu olarak bu fırsatı deneyiminize getirmek için komplo kuran yüksek benliğinizdir. Demir sıcakken vur, güzel. Gerileme mevsiminin ilerlemenize engel olmasına izin vermeyin. Ah, bir şey daha! Duygusal sınırlarınıza dikkat edin. Eğer bir şey ya da birisi sana kötü hissettiriyorsa, çekip gitmeye her türlü hakkın var canım.

Kova günlük burç yorumu

Eğer vahşi doğada maceraya atılmak şu anda bir seçenek *değilse*, yakınınızdaki bir topluluk merkezini veya yoga shala’yı ziyaret edin. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Kolektif olarak birlikte iyileşmenin zamanı geldi, güzel!

Balık günlük burç yorumu

Dünyadaki yaşam her türlü karmaşık olabilir ve bu sizin barışmaya başladığınız bir şeydir. O halde nefes alın ve bırakın. Olayların ortaya çıkmasına izin verirken kesin cevaplar bulma ihtiyacını bırakın. ‘Elbette bu, diğer kişinin üzerinize yürümesine izin vermeniz gerektiği anlamına gelmez. Sınırlarınızı yerinde tutun, ihtiyaçlarınızı net bir şekilde iletin, ancak aynı zamanda bağlanmama pratiğini de yapın. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: En kötüsü arkanızda. Bu durumu aşacağınıza güvenin.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.