Günlük burç yorumları 14 Ağustos 2023 Pazar | Aslan burcundaki Ay etkileri

Günlük burç yorumları 14 Ağustos 2023 detayları sizler için burada. 13 Ağustos Pazar günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Aslan burcundaki Ay etkileri 14 Ağustos günlük burç yorumlarında.

Günlük burç yorumları 14 Ağustos 2023 Pazar | Aslan burcundaki Ay etkileri
Yayınlama: 14.08.2023
A+
A-

Bugün gezegenler size para şöleni yaşatabilir. Hiç beklemediğiniz bir yerden ek gelir elde edebilir yada yeni iş ve yatırım fırsatları yakalayabilirsiniz. 14 Ağustos günlü burç yorumları Ay’ın Aslan burcuna hareketinin etkileri altında. Ay ve Aslan demek mali düzen, yeni fırsatlar demek. Bugün gözü açık olan para kazanabilir ama legal yoldan. Bugün özgür ve bağımsız olma isteği içinde olacağımız bir gün. Biraz da flörtöz olabiliriz.

İşte 14 Ağustos 2023 pazartesi günlük burç yorumları…

Koç burcu

Grafiğinizin en aktif bölgesindeki Güneş sizi dünyaya açılmaya ve iz bırakmaya teşvik ettiğinden, itibarınız önümüzdeki birkaç gün içinde artacak. Yine de bu konuda agresif olmanıza gerek yok – düşman değil, arkadaş edinmeyi hedefleyin!

Boğa burcu

Başkalarına dünya umurunuzda değilmiş gibi görünebilir, ancak derinlerde bir yerde, büyük ihtimalle evdeki durumunuzla ilgili bir şey hakkında endişeleniyorsunuz. Yardıma, hatta sempatiye ihtiyacınız varsa, bunu istemekten gurur duymayın.

İkizler burcu

Yeni hafta başlarken yıldızların mesajı, arkadaşlar ve sevdiklerinizle vakit geçirmenin para kazanmaktan ve iş cephesinde ilerlemekten çok daha önemli olduğudur. Eğlenmeye, hele aşka maddi bir değer biçemezsiniz.

Yengeç burcu

Bugün birisi sizi hiçbir şeyin ters gitmeyeceğine ve aldığınız risklerin kesinlikle karşılığını alacağınıza ikna etmeye çalıştıkça, daha dikkatli olmanız gerekecek. Deneyim, size kesin diye bir şeyin olmadığını uzun zaman önce öğretti.

Aslan burcu

Şu anda neredeyse sınırsız bir özgüvene sahip görünüyorsunuz ve kaybetmenizin mümkün olmadığı duygusu Çarşamba günkü yeniaya kadar ve sonrasında da sizinle olacak. Bir şekilde oyunun önüne geçeceğinizi bilirsiniz.

Başak burcu

Kişisel nitelikte bir şey zihninizde oynuyor ama duygularınızı veya korkularınızı kendinize saklamamanız önemlidir. Bu tür bir durum yaşayan tek kişi siz değilsiniz, bu yüzden ihtiyacınız olursa yardım alın.

Terazi burcu

Yapabilir tavrınız, bugün güçlü konumdaki meslektaşlarınızı ve insanları etkileyecektir, ancak kendinizi kaptırmayın ve sizin için çok fazla olabilecek görevleri üstlenmeyin. Herkes gibi Terazi’nin de sınırları vardır ve bunların ne olduğunu bilmekte utanılacak bir şey yoktur.

Akrep burcu

Yeni hafta başlarken yıldızların mesajı, kurallara uymak sizi yavaşlatsa bile kitabına göre oynamanız gerektiğidir. Bir rakip, sizi el altından bir şeyler yapmakla suçlama şansı bulmasını umuyor ve bunun için dua ediyor. Bunun olmasına izin verme.

Yay burcu

Bugün bir arkadaşınızın veya sevdiğiniz birinin yardıma ihtiyacı olursa bir an bile tereddüt etmeyeceksiniz – kendi planlarınızı askıya almanız gerekse bile onların yardımına koşacaksınız. Yay burcunun doğasında kahramanca bir şeyler vardır, olmuştur ve her zaman olacaktır.

Oğlak burcu

Bugün bir çılgınlığa gitmek isteyebilirsiniz, ancak akıllıysanız, bu dürtüyü kontrol edecek ve istediğiniz gibi yapmak için yeterli paranız olduğundan emin olana kadar bekleyeceksiniz. Yaklaşan yeni ay, zamanın çok yakın olabileceğini gösteriyor.

Kova burcu

Son zamanlarda bir ilişki önemli miktarda baskı altında ve devam etmeye değip değmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz, ancak henüz sert bir şey yapmayın. Yaklaşan yeni ay, onu bir kez daha denemeniz için sizi cesaretlendirecek.

Balık burcu

Hayatı bu kadar ciddiye almayı bırakmalısın ve biraz rahatlamalısın. Dünyada ağlamak istemenize neden olacak şeyler oluyor ama gözyaşlarınız bir şeyi değiştirecek mi? Hayır yapmazlar, o yüzden gözlerinizi kurulayın ve bunun yerine pratik bir şeyler yapın.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.