Günlük burç yorumları 13 Ağustos 2023 Pazar | İyi ile kötüyü ayırt etme zamanı

Günlük burç yorumları 13 Ağustos 2023 detayları sizler için burada. 13 Ağustos Pazar günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtları 13 Ağustos günlük burç yorumlarında

Günlük burç yorumları 13 Ağustos 2023 Pazar | İyi ile kötüyü ayırt etme zamanı
Yayınlama: 13.08.2023
A+
A-

13 Ağustos günlük burç yorumlarını sizler için derledik. Bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? Bugün tüm burçlar Güneş-Venüs kavuşumu etkilerini yaşayacak. Biraz arabulucu, biraz da iyi ve kötüyü ayırt eden gözlere sahip olacağız. Kesin kararlardan kaçınmak, her yönüyle olayları değerlendirmek şart. İşte 13 Ağustos günlük burç yorumları…

Koç burcu

Güneş haritanızın en dinamik alanından geçerken, bu hafta sonu kesinlikle bir şekilde zirveye çıkacaksınız, ama sorun değil. Siz etraftayken işleri kolaylaştıramayacaklarını onlara hatırlatarak rakiplerinizi tetikte tutun.

Boğa burcu

Diğer insanlar isterlerse aşırıya kaçabilirler ama siz onların örneğini takip etmek zorunda değilsiniz. Hayat denilen oyunda güçlü yönlerinizi ortaya koyarak yine de öne geçebilirsiniz. Bunlardan biri, her seferinde adım adım hedefinize doğru amansızca ilerlemek. 

İkizler burcu

Bu hafta sonu aşırı iddialı olmanıza gerek yok ama başkalarına sizi kötü yansıtabilecek hiçbir şey yapmaya niyetiniz olmadığını bilmelerini sağlamalısınız. Meslektaşlarınız köşeleri kestirmek ve kuralları hiçe saymak için onlara katılmanızı önerirse, sadece hayır deyin. 

Yengeç burcu

Bu hafta sonu olanlar, aklınızı başınıza toplayacak ve mevcut hareket tarzınızın ancak başarısızlıkla sonuçlanabileceği gerçeğine dair size ipucu verecek. Para kazanmak ana takıntınızsa, kendinizi bir kayıp için hazırlıyor olabilirsiniz. 

Aslan burcu

Neredeyse her türlü riski alıp paçayı kurtarabileceğinize inanabilirsiniz ama gezegenler farklı bir hikaye anlatır. İhtiyacınız olanı elde etmek için kumar oynamanıza gerek yok, sadece uzun bir süre boyunca gerekli çabayı göstermeniz gerekiyor. 

Başak burcu

Kimsenin, hatta en yakın arkadaşlarınızın bile sizi gitmek istemediğiniz bir yöne doğru itmesine izin vermemelisiniz. Korkacak bir şey olmadığını söyleyebilirler, ancak içgüdüleriniz size farklı bir hikaye anlatıyorsa, onları görmezden gelmeniz aptallık olur. 

Terazi burcu

Gezegenler, önümüzdeki 48 saat içinde bir şeyi halletmeniz gerekiyorsa ve onu doğru bir şekilde yapmanız gerekiyorsa, bunu kendiniz yapmak zorunda kalacaksınız diye uyarıyor. Ne yazık ki, ekibinizdeki herkes bakış açısından sizin kadar kararlı veya profesyonel değil. 

Akrep burcu

Çıkarlarınızın tehdit edildiğine inanıyorsanız, saldırıya geçmelisiniz. Bir kavga başlatmak istemeyebilirsiniz, ancak başkaları sizin kendinizi savunmayacağınız izlenimine kapılırsa, cüretkar davranmaktan asla vazgeçmeyebilirler. 

Yay burcu

Kendinizi sürekli olarak test etmek zorunda değilsiniz. Herkesten daha iyi olduğunuzu sürekli olarak kanıtlamak zorunda değilsiniz. Çalışmalarınıza ara verin ve bugün hayatın size gelmesine izin verin. Evren, korkacak ya da kanıtlayacak hiçbir şeyin olmadığını gösteriyor. 

Oğlak burcu

Kulağa daha çok emir gibi gelen bir talebi reddedin. Bir meslektaşınız bir şeyi kibarca isteyemiyorsa, o zaman neden ona vermelisiniz? Onlar dediklerini yapmanızda ne kadar ısrar ederlerse, siz de kendilerinin çaba sarf etmeleri konusunda o kadar ısrar etmelisiniz. 

Kova burcu

Önümüzdeki 48 saat boyunca planladığınız şeyi kendinize saklayın. Bazen kendi iyiliğiniz için çok geveze olabilirsiniz ve eğer yanlış kişi tasarımlarınızı duyarsa, yolunuza oldukça büyük engeller koymak isteyebilirler. 

Balık burcu

Bu hafta sonu küçük anlaşmazlıklardan kaçınmak zor olacak ama bu onları ciddiye almanız gerektiği anlamına gelmiyor. Arkadaşlarınızın, akrabalarınızın veya iş arkadaşlarınızın sizi düşük seviyeli tartışma seviyelerine çekmelerine izin vermeyeceğinize burada ve şimdi söz verin.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.