Günlük burç yorumları 12 Ağustos 2023 | Bugün sezgilerinize kulak verme zamanı

Günlük burç yorumları 12 Ağustos 2023 detayları sizler için burada. 12 Ağustos cumartesi günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtları 12 Ağustos 2023 Cumartesi günlük burç yorumlarında

Günlük burç yorumları 12 Ağustos 2023 | Bugün sezgilerinize kulak verme zamanı
Yayınlama: 12.08.2023
A+
A-

Gökyüzünde bugün Ay’ın Yengeç burcuna geçişinin etkileri var. Ay’ın Yengeç burcuna geçişi hepimizi birer Yengeç gibi hissetmeye, Yengeç gibi yaşamaya iter. Bugün de kendi burcumuz ne olursa olsun bir Yengeç gibi duygusal ve evcimen olacağız. Yengeç burcundaki Ay bize sezgilerimizle karar vermemizi söylüyor. Yengeç burcundaki Ay hangi burcu nasıl etkileyecek? İşte bugünün günlük burç yorumları…

Koç burcu

Koç burcu, hepimizin bir geçmişi var ama bu geçmiş eski hikayenin bir parçası. Geleceğe götürmeniz gerekmeyen bir hikaye. Öyleyse, kendinize bir iyilik yapın ve acıyı bulun. Vücudunuzdaki acıyı bulun ve söyleyeceklerini dinleyin. Yaralarını bilgeliğe dönüştürmenin zamanı geldi, vahşi yaratık. İçinizdeki simyacıyı uyandırma ve yeniyi cesur ve açık bir yürekle gösterme yeteneğinize güvenin.

Bugünün uyarısı: Cesaret, mücadele ettiğiniz bir şeyse, kaplan gözü veya akik enerjisinden yararlanın.

Boğa burcu

Buradasın çünkü burada olman gerekiyor. Çünkü çoklu evrendeki her molekül sizin burada olmanız için işbirliği yaptı. Öyleyse eski hikayeyi bırak, olur mu? Etrafta taşıdığın suçluluk ve utancı bırak. Hayat hikayenizde amacına hizmet etmiş olanı serbest bırakarak, kutsamaların içeri akması için alan yaratabileceksiniz. Kozmik konferansta kulak misafiri olun: siz değerlisiniz, güzelsiniz. Çağırdığın her şeye layıksın. Hayata *ve* çevrendekilerin seni yarı yolda karşılayacağına güvenirken, kendini güvende hissetmek için ihtiyacın olanı iste.

Bugünün uyarısı: Kendinizi güvende hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunu sorun.

İkizler burcu

Kendinden şüphe etme, İkizler. Bu, kendinize hayali bir şekilde aşık olma mevsimi! Yıllar boyunca bastırdığınız veya reddettiğiniz yanlarınızı kutlamak için. Bu *senin* hikayen, vahşi olan. Sahip olun. Senin olsun. Hal böyle olunca, bu aynı zamanda aşk ve romantizm cephesinde yeni bir hikayenin zamanı. İhtiyaçlarınızı net bir şekilde ifade etmek için kendinize izin verin ve diğerinin sizinle yarı yolda buluşacağına güvenin. Tek İkizler, kartlar etkili bir kişinin varlığını gösteriyor. Hem eylemleri hem de sözleriyle sizi nasıl etkileyeceğini bilen belirli biri.

Bugünün uyarısı: Bu, kendinize hayali bir şekilde aşık olma mevsimi!

Yengeç burcu

Yengeç, başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koyma eğilimindesin. Kahraman olmak senin hem hediyen hem de lanetin. Şu anda, kendi şefkatli sevginize ve ilginize herkesten daha çok ihtiyacınız var. Bu nedenle, gücünüzü size geri çağırmaktan çekinmeyin ve gerektiğinde sınırları yeniden teyit edin. Kendinizi seçmek birkaç kişiyi hayal kırıklığına uğratmanızı gerektiriyorsa, sorun değil. Sorun değil, ay çocuğu. Bu nedenle, güzellik ve moda ile deneyler yapmak da önümüzdeki haftalarda büyük bir tema olacak. Kendini süslemek için can attığın ama bir türlü cesaret edemediğin şey nedir?

Bugünün uyarısı: Tarzınızı yenileyin.

Aslan burcu

Bazı hayaller uğrunda savaşmaya değer. Tekrarlıyoruz: Bazı hayaller uğruna savaşmaya değer Aslan. Öyleyse, ileriye ve ileriye doğru yürürken acınızı güce dönüştürün. Dış realitenizin size gösterdiği şeye rağmen, zamanla istediğiniz yere gideceksiniz. Hayatta ilerlerken bırakmak istemediğiniz şey: o yanlış kontrol duygusu + her şeyi kendi başınıza yapma ihtiyacı. Sorumluluğu devretmeyi öğrenmek ve ruh ekibinizin katkısını onurlandırmak sizi sayamayacağınız kadar çok şekilde özgürleştirecektir.

Bugünün uyarısı: Gerektiğinde sorumluluğu devredin.

Başak burcu

Hayallerinizle aranızda duran tek kişi *sizsiniz*. Başak, kendi potansiyelini baltaladığın tüm yolların farkına vardığında bunu tekrar oku. Gücünü geri alma zamanı, vahşi yaratık. Kartlar ayrıca dikkatinizi sezgisel ve durugörü yeteneklerinize çekiyor. Güçler tarafından size gösterilene güvenin (kendinizi sürekli ikinci kez tahmin etmek yerine). Gecikmeden yönlendirildiğiniz şeye göre hareket etme zamanı.

Bugünün uyarısı: Kendi yolundan çekil ve kaderini geri al!

Terazi burcu

Terazi, sen çok önemlisin! Yükselen bir yıldız, eğer yapabilirsek! Bir şey bize senin hakkında böyle hissedenlerin sadece biz olmadığımızı söylüyor! Henüz inanmadıysanız, Kısmet’e inanmaya hazır olun, çünkü ruh takımınız bir süredir tezahür ettirdiğiniz o ilahi birliği deneyiminize getirmek için işbirliği yapıyor. Kozmik konferansta kulak misafiri oldu: sevmenin ve sevilmenin ve aşkın büyüsünü yaymanın zamanı geldi!

Bugünün uyarısı: Sana sihirmişsin gibi bakan bir sevgili bul.

Akrep burcu

Güçlerle bir olduğunuzun ve güçlerin sizin aracılığınızla yaşamın esrik dansını yaptığının anımsanması. Bu nedenle, dualarınızı sevgiyle doldururken, sahip olduğunuz ve henüz gelmemiş olan her şey için şükredin. Bu nedenle, bu aynı zamanda ruh takımınızla bağlantınızı güçlendirme zamanıdır. Sessizlik anlarında indirmeler olarak onlardan aldığınız şeyi dinleyin. Şu anda bir psişik/rüya günlüğü tutmanız da tavsiye edilir!

Bugünün uyarısı: Bu, ruh takımınızla bağlantınızı güçlendirme zamanıdır.

Yay burcu

“Hayatımın her anında kesinlikle dehşete kapıldım – ve bunun beni istediğim tek bir şeyi yapmaktan alıkoymasına asla izin vermedim.” Amerikalı ressam Georgia O’Keefe’nin sabah çayınızı yudumlarken üzerinde düşünmeniz için hikmetli sözleri. Sadece bir hatırlatma, Yay: buraya bir sebep için geldin. Benzersizliğinizi ifade etmek *ve* kolektif bilince değişim tohumları ekmek, ilahi amacınızın bir parçasıdır. Öyleyse, kendinden şüphe duyan iblisleri çıkış kapısına kadar yürü, olur mu? Yaratıcı bilinç akışına geri dönün ve yolculuğun sizi dönüştürmesine izin verin. Bir şey bize hayatınızın tuvalini paletinizdeki en parlak ve en cesur renklerle boyamaya hazır olduğunuzu söylüyor!

Bugünün uyarısı: Bir cesaret atışı yap, vahşi olan! 

Oğlak burcu

Hay aksi, yine yaptın! Potansiyelinizden şüphe ettiniz ve suçluluk ve utancın tavşan deliğine düştünüz. Milyonuncu kez: buradasın çünkü burada olman gerekiyor. Çünkü yüksek benliğiniz şu anda burada olmanız için işbirliği yaptı. Öyleyse, kaderine sahip çıkmaya hazırlanırken kendinden şüphe duyma şeytanlarını çıkış kapısına kadar yürü Oğlak! Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: buraya kolektif düzeyde değişime ilham vermek için gönderildiniz.

Bugünün uyarısı: Gücünüze ve potansiyelinize tekrar inanma zamanı.

Kova burcu

Bugün hayata ve beraberinde gelen her şeye evet deme günü! İyi bir yerdesin Kova. Hayat şimdi size emeğinizin tatlı, tatlı meyvelerini sunuyor. Öyleyse, hasadı dünyayı kastedenlerle paylaşırken, iyiliğin tadını çıkarmak için kendinize izin verin. Mevcut kozmik işbirliği göz önüne alındığında, kişisel bakım ritüelleri için zaman ayırmanız da önerilir. Bir masaja, ses banyosuna veya aromaterapi seansına kaydolmayı düşünün. Biraz şefkat için sevdiğiniz yerel bir butiğe gitmek de o kadar da kötü bir fikir olmayabilir!

Bugünün uyarısı: Evren hem ihtiyaçlarınızı hem de isteklerinizi karşılıyorsa.

Balık burcu

Ama buraya bir sebeple geldin Balık. Buraya yaratıcı bilincin akışına dokunmaya, sanat yapmaya, müzik yapmaya, hikayelerinizi paylaşmaya ve bu dünyaya daha fazla neşe, güzellik ve sihir getirmeleri için etrafınızdakilere ilham vermeye geldiniz. Bu nedenle, her gün kendi gerçeğinizi yaşayarak ve kendi engellerinizi aşarak başkalarına bu dünyaya daha fazla neşe, güzellik ve sihir getirmeleri için ilham verin. İşte basit bir meditasyon tekniği: Kendinizi İlahi Bilincin bir kabı olarak görselleştirin ve sonra sizin aracılığınızla ifade edilmeyi arzulayan şeyi ifade etmeye başlayın.

Bugünün uyarısı: Buraya sihir yapmaya geldiniz, büyülü olan!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.